Kulås Hage / Sarpsborg

Bygging er vedtatt for boligprosjektet Kulås Hage. Oppstart rivearbeider er i starten av april.

 

Bo på livets lyse side. I Kulås Hage bor man bokstavelig talt i hjertet av Sarpsborg med gangavstand til alt som er viktig.

Med kirken i vest og rådhuset i syd, på det høyeste punktet i sentrum bygges Kulås Hage. 95 solrike leiligheter rundt et atrium som blir et av byens flotteste hageanlegg, som alene vil gjøre Kulås Hage unikt i Sarpsborg. Takterrasser, solrike balkonger, høyloftede leiligheter med vinduer som slipper selve himmelen og solen inn. Høy standard på arkitektur, materialbruk og utførelse. Parkeringsetasje med heis til leilighetsplan og gode fellesløsninger i et sunt og bærekraftig bygg. Kulås Hage vil bli et lyspunkt i byen, og næringslokalene på gateplan vil bety et positivt bidrag til utviklingen av nytt liv og ny aktivitet i sentrum. Kulås Hage blir bygget vis-a-vis Sarpsborg kirke og Rådhuset. Det betyr nærhet til det aller meste – bare ett kvartal til gågata og torget, ett kvartal til restaurant-kvartalet og 100 meter til Kulåsparken.

Leilighetene i Kulås Hage er orientert mot syd og vest. Prosjektet ligger høyt og fritt med sol og utsikt – fra de øverste etasjene vil man faktisk få utsikt mot både Grålum, Lande og Glengshølen. Hagen og orangeriet vil bli ivaretatt av profesjonelle gartnere. I Kulås Hage skal man nyte livet, solen, utsikten og hagen.

Les mer på kulashage.no

 

Kontakt

FagerStad AS
,

E-mail: post@fagerstad.no